Stuur e-mail mail_outline Info/Contact 

Info/Contact Sinds 1980 ben ik actief als professioneel fotograaf. Aanvankelijk richtte ik mij op tennisfotografie. Ik beschik dan ook over een omvangrijk archief met foto's van wereldwijde tennisevenementen, topspelers en -speelsters. In de loop der tijd heb ik me ontwikkeld tot allround fotograaf met als specialisaties: sport-, evenementen- en portretfotografie.

Foto's van mijn hand zijn gepubliceerd in een keur van nationale en internationale tijdschriften, dagbladen, bedrijfsbladen en op websites.
 

Maatwerk staat bij mij altijd op de eerste plaats, dus onze samenwerking begint met een persoonlijk gesprek. Hierin inventariseer ik uw wensen en bespreek ik de mogelijkheden en onmogelijkheden. De wensen verwerk ik in een voorstel op maat. Een goede voorbereiding is per slot van rekening het halve werk. Kijk eerst rustig eens rond op mijn site. Ik ben benieuwd of mijn stijl u aanspreekt. Bent u na uw bezoek nog steeds enthousiast over mijn foto’s en wilt u meer informatie laat dan uw gegevens achter via het contactformulier.

 Natuurlijk kunt u mij ook rechtstreeks mailen of bellen.

foto@rienhokken.nl                M  0622464734

Stuur e-mail* Invoer verplicht
Website by Tomston